/
  • RIVERSIDE GOLF ZAGREB osnovan je s ciljem obnove i podizanja kvalitete golf igrališta te popularizacije golfa, željeći time približiti golf djeci te ih educirati kroz sport i rekreaciju uživajući pritom u prirodi nadomak gradske vreve.


   Spajamo prirodu, sport i rekreaciju sa druženjem te time stvaramo ugodnu atmosferu i pozitivan sportski duh.


   Nadahnuće je proizašlo iz ljubavi prema golfu i usmjeravanju iste na mlade naraštaje. Naravno, djecu. Razvijati ih kroz sport u individue sportskog i pozitivnog duha .


   Vizija nam je u budučnosti izrealizirati razne sadržaje za promociju golfa , a kao rezultat će proizaći popularizacija sporta.

  • Naša povijest

  • RIVERSIDE GOLF ZAGREB osnovan je 2017. godine. Na igralištima kojima raspolaže golf se igra od ne tako davne 2004. godine kada je bilo izgrađeno današnje "Gradsko igralište" sa 9 polja sve do 2009. godine, kada je punim sjajem zablistalo "Natjecateljsko igralište" projektirano od strane engleskog golf arhitekta Howarda Swana.

   Na prostranom vježbalištu koje se sastoji od driving range-a sa 40 pozicija, nadstrešnice za vježbanje dugih udaraca preko zime i za lošeg vremena, chipping i putting green-ova te sand-a.

   Kao glavno središte svih događanja tu je klupska kuća s predivnom terasom i pogledom na 1. i 10. tee off i ugostiteljkim objektom.