/
  • RIVERSIDE GOLF ZAGREB osnovan je s ciljem obnove i podizanja kvalitete golf igrališta te popularizacije golfa, željeći time približiti golf djeci te ih educirati kroz sport i rekreaciju uživajući pritom u prirodi nadomak gradske vreve.


   Spajamo prirodu, sport i rekreaciju sa druženjem te time stvaramo ugodnu atmosferu i pozitivan sportski duh.


   Nadahnuće je proizašlo iz ljubavi prema golfu i usmjeravanju iste na mlade naraštaje. Naravno, djecu. Razvijati ih kroz sport u individue sportskog i pozitivnog duha .


   Vizija nam je u budučnosti izrealizirati razne sadržaje za promociju golfa , a kao rezultat će proizaći popularizacija sporta.

  • Posjetite nas na golf terenu u Zagrebu!

   Samo 15 minuta od centra Zagreba nalazi se golferski raj sa 27 rupa uz rijeku Savu, za one koji žele svoje profesionalne ili rekreativne sportske trenutke provesti u prirodnom okruženju, tako blizu, a tako daleko od gradske gužve.

   Na sljedećim stranicama predstavljamo vam djelić svih sadržaja koje Riverside golf Zagreb nudi, a koji boravak u našem resortu za sve golfere i goste čini zaista ugodnim i zanimljivim. Ako je ovo vaš prvi posjet našem golf resortu, pretpostavka je da ste znatiželjni i da imate želju isprobati svoje prve golf udarce!

   KAKO DO NAS

   Pratite smjer grada Karlovca da biste izašli iz Zagreba kroz glavni kružni tok koji se nalazi na kraju mosta - Jadranski most. Od glavnog kružnog toka vozite prema gradu Karlovcu. Nakon 500 m proći ćete Shopping centar "Arena" s lijeve strane i "INA" benzinsku postaju s desne strane i doći ćete do semafora. Neposredno prije semafora skrenite desno prema nedovršenoj Sveučilišnoj bolnici. Vozite ravno 2,5 km uz obalu rijeke Save, asfaltiranom cestom koja će vas dovesti do naše staze.

   Blizu smo autoputa, svega 10 min. od centra grada i 15 min. od zračne luke.

   GRADSKO IGRALIŠTE

   Golf teren s 9 rupa – Par 35 ukupne dužine 2257 metara predstavlja izazov kako za početnike, tako i za iskusne golf igrače. Dodatno, uzbuđenje donose i bunkeri od pijeska i trave, bočne vodene prepreke i šuma koja okružuje stazu i povezuje vas s prirodom.

   NATJECATELJSKO IGRALIŠTE

   Ovaj teren ima 18 rupa – Par 72 i ukupnu dužinu od 6403 metra. Na ovom igralištu nalazi se čak 11 jezera, što ga čini izazovom za svakog golfera, a iskusnom igraču nudi postizanje rezultata kojih će se rado sjećati, ali i porciju pojačanog adrenalina koju će htjeti ponoviti. opet i opet. Igralište je dizajnirano prema strogim standardima PGA (Professional Golf Association) i zbog toga se nalazi na popisu poželjnih golf igrališta mnogih golfera u svijetu.

  • Naša povijest

  • RIVERSIDE GOLF ZAGREB osnovan je 2017. godine. Na igralištima kojima raspolaže golf se igra od ne tako davne 2004. godine kada je bilo izgrađeno današnje "Gradsko igralište" sa 9 polja sve do 2009. godine, kada je punim sjajem zablistalo "Natjecateljsko igralište" projektirano od strane engleskog golf arhitekta Howarda Swana.

   Na prostranom vježbalištu koje se sastoji od driving range-a sa 40 pozicija, nadstrešnice za vježbanje dugih udaraca preko zime i za lošeg vremena, chipping i putting green-ova te sand-a.

   Kao glavno središte svih događanja tu je klupska kuća s predivnom terasom i pogledom na 1. i 10. tee off i ugostiteljkim objektom.