• Besplatna edukacija osnova golfa za djecu

 • Golf klub Riverside Zagreb razvija program za besplatnu edukaciju osnova golfa školske djece s područja grada Zagreba.

  Program treba omogućiti djeci razumijevanje naziva i načela golfa, prikaza i edukacije osnova tehnike golf igre, te upoznavanje s Pravilima i tajnama sporta uz zabavan sadržaj.

  Tijekom programa koji traje 12 sati, djeca će primarno naučiti golf udarce kroz elemente kratke i duge igre u različitim uvjetima

  (duboka trava, igranje iz pijeska, igranje s kosina, i sl.), s naglaskom na etiku i pravila ponašanja na golf terenu i van golf terena.

  Pored igračkih vještina, djeca će razvijati i interpersonalne vještine: poštivanje sebe i drugih, razvijanje sposobnosti zadržavanja pozitivnog stava prema sebi bez obzira na ishod/rezultat, naučiti postavljati ostvarive osobne ciljeve, produktivnost, sposobnost upravljanja vremenom za određeni zadatak, te razvijati i druge vještine vezane uz sport.

  Nakon početnih 12 sati, svim zainteresiranima za nastavak edukacije, golf klub Riverside Zagreb će omogućiti daljnje školovanje i treniranje. Program će provodili učitelji golfa (članovi PGA Hrvatska) s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom uz pomoć stručnih savjetnika i demonstratora. škola golfa će se odvijati na otvorenom prostoru u Blatu na Riverside Zagreb golf terenu, Jadranska avenija 6.

  Ukoliko ste zainteresirani da se vaše dijete uključi u ovaj program, molimo vas da popunite pristupnicu na 

  www.gkriversidezagreb.hr/besplatna-edukacija-pristupnica,

  kako bi vas pozvali na uvodni informativni sastanak radi upoznavanja sa svim detaljima programa. Nakon toga možete odlučiti o sudjelovanju vašeg djeteta.