• Druženje članova

 • Poštovane/Poštovani, 

  Dragi članovi GK Riverside Zagreb,

  U nastojanju da i izvan golf terena povećamo učestalost i gustoću klupskog okupljanja i druženja u UTORAK 14.05.2019. u 20 sati na prvom katu klupske kuće organiziramo prvo druženje svih članova uz slušanje dobre muzike. 

  Uz čašicu razgovora (ne obavezno samo o golfu) skoro kao obavezno predviđeno je đuskanje, a za najambicioznije niti plesanje nije zabranjeno.

  Ukratko TULUM!

  Dođite i donesite dobro raspoloženje, a ako vam se isto negdje zagubilo sigurno ćete ga pronaći u dobrom društvu, na prekrasnoj terasi i u dobroj muzici! 

  Ako vam niti to ne pomogne, na raspolaganju su nam klupski tračevi i ogovaranja, što uvijek pomaže kod lošeg raspoloženja.

  Još samo par važnih tehnikalija:

  • Pozvani su i dobrodošli svi članovi GK Riverside Zagreb zajedno s partnerom/partnericom (bez obzira na legalni status veze), a možete dovesti i vaše goste uz uvjet da donesu veselje i osmjehe!
  • Ulaz se ne naplaćuje!
  • Hrana se neće moći naručivati, ali na šanku ćete moći nabaviti nešto za dodatno opuštanje i dobro raspoloženje (POZOR: Mislimo na standardnu i legalnu robu koja se može dobiti na svakom šanku - da se razumijemo!!!) 

  KBC (Kaiser Blues Company), sastav koji će nas zabavljati, stvara i svira originalne kompozicije umjerenog tempa, nenametljivih aranžmana, koje su po strukturi blues s mnogim elementima jazza i rocka. Čine ga izvanredni muzičari, lideri, članovi i suradnici mnogih poznatih bandova i orkestara, koji su svoj individualizam izgradili nastupajući i snimajući, svaki ponaosob, nebrojeno puno puta s vodećim hrvatskim i internacionalnim, inozemnim vokalnim i instrumentalnim solistima i ansamblima, od klasičnih filharmonijskih orkestara i velikih jazz orkestara, revijskih orkestara do jazz, blues i country bendova. Većinom, nisu to samo izvođači, već uspješni kompozitori, aranžeri i instrumentalisti, solisti i vokalisti. Svi su diplomirali na Muzičkoj akademiji. Poimence to su: Željko Kovačević Kova (saksofon, klarinet) Danko Burić (kontrabas, bass, violina); Jimmy Eduard Matešić (gitara, vokal); Robert Jambrušić Džebo (bubnjevi); Joško Tocilj (piano), B.P. Kaiser (vokal, usna harmonika, hammond). 

  Uostalom pogledajte na Google-u i You Tube-u.

   

  NAJVAŽNIJE: Molimo javite je li i koliko vas dolazi kako bi mogli pripremiti potrebnu infrastrukturu.