• Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679, nacionalnom zakonodavstvu koje definira njezinu provedbu te našim Politikama zaštite osobnih podataka Voditelj će vršiti ručnu i automatsku obradu Vaših gore danih podataka.

    U svakom trenutku možete povući svoju privolu pisanim putem na zastitapodataka@riversidegolf.hr . Povlačenje privole ne utječe na zakonitost izvršene obrade podataka do trenutka povlačenja. Nakon eventualnog povlačenja privole Voditelj više neće obrađivati Vaše osobne podatke, osim ako se obrada ne vrši temeljem druge zakonite osnove.

    Na Vaš zahtjev izvijestit ćemo Vas o obradi osobnih podataka, a ako su ispunjeni svi zakonski preduvjeti, imate pravo na ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka, pravo na ulaganje prigovora na obradu, pravo na prenosivost podataka, kao i podnošenje prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

    Naglašavamo da ozbiljno shvaćamo zaštitu Vaših osobnih podataka te u tom vidu poduzimamo sve potrebne tehničke i organizacijske mjere.

     

    U slučaju bilo kakvih pitanja koja se odnose na zaštitu osobnih podataka obratite se našem službeniku za zaštitu podataka: zastitapodataka@riversidegolf.hr .