• Dragi golferi, članovi "Riverside golf kluba".

  Primamo mnogo upita vezano za potvrde o handicapu, promjeni handicapa, aktivaciji na "Golfportalu" pa evo par informacija.

  Potvrdu o handicapu možete sami isprintati ili ju predočiti putem mobitela gdje god da se nalazite i na kojem god turniru sudjelujete.

  Na vašoj iskaznici, koju ako je napravljena možete preuzeti na recepciji igrališta, imate ID i PIN.

  ID je broj na vašoj iskaznici kojim se prijavljujete na golfportal klikom na link "PRIJAVA" u gornjem desnom kutu vašeg ekrana.

   

  ID s iskaznice upisujete na mjesto Korisničkog imena (Upisati samo vrijednost posljednjih nekoliko brojeva, bez nula)

  NAPOMENA U slučaju neuspjele prijave, pokušajte unosom svih znamenki sa i bez slova, a ako ni tada ne uspijete pošaljite mail na akademija mail naveden na dnu ove objave kako bi se ispravile greške.

  PIN upisujete na mjesto Lozinke.

  Nakon toga upišete svoju mail adresu na kojoj ujedno potvrdite da ste unjeli vaše podatke u portal.

  Nakon ispravno odrađenog postupka imati ćete pristup svim odigranim turnirima, rezultatima i naravno potvrdi o trenutnom handicapu. 

  Ako sudjelujete na nekom turniru gdje se igra za handicap a da nije u Sloveniji, obavezno uzmite potvrdu s vašim rezultatom i provjerite da li je turnir najavljen kao handicap turnir.

  Jedino s tom potvrdom koju dobijete može vam se korigirati handicap u sustavu.

  Za sva dodatna pitanja koja su vezana isključivo za klub, članstvo, upisninu i prethodno objašnjeni postupak promjene handicapa, obratiti se možete isključivo upravi vašeg matičnog kluba.

  Kontakt mail za "Riverside golf klub"je 

  akademija.gkriversidezagreb@gmail.com ili 

  gkriversidezagreb@gmail.com

   

  Za sve ostale upite vezane za ormariće, pretince za opremu, cjenik igranja, proshop, godišnje karte, prijave na turnire (ako nije drugačije naglašeno), najam autića, slobodno nam se obratite pozivom na recepciju igrališta ili putem maila.

   

  STARTNE LISTE, REZULTATI, LIVE SCORING

  Startne liste, prijavljene natjecatelje na turnir i rezultate turnira možete pratiti na www.golfportal.hr, gdje u rubrici "Turniri" izaberete turnir koji želite i birate između liste natjecatelja, rezultata (ako je turnir završen) ili live scoring (ako je turnir u tijeku)

  Nakon turnira, kako bismo imali i vlastitu evidenciju, rezultate možete provjeriti na našoj web stranici, a u rubrici "Arhiva turnira" možete provjeriti rezultate odigranih turnira.