/
  • Prijave su zatvorene!!!

   STARTNA LISTA

  • Drage dame!

   Pozivamo vas da zajedno proslavimo međunarodni dan ženskog golfa!
   I ove godine, usprkos COVID-19 pandemiji, odlučili smo biti sudionici ovog iznimnog događaja.
   Događaj financijski pomaže R&A, krovna udruga za golf u svijetu.
   Sudjelovanje je besplatno.

    
  • Women's golf day 2019

  • Women's golf day 2020

  • WGD Dobro jutro Hrvatska

  • Hrvatski golf savez uz podršku međunarodne krovne organizacije R&A realizira usvojenu strategiju popularizacije golf sporta u zemlji, s naglaskom na razvoj ženskog i juniorskog sporta.

   U cilju popularizacije golfa među ženama svih dobnih skupina je i organizacija proslave međunarodnog dana ženskog golfa (www.womensgolfday.com), koja će se održati u Zagrebu, 29.5.2021 na golf igralištu Riverside.

   „Pravi“ dan proslave je 2.6. koji je prvotno obilježen svuda u svijetu virtualno- žene iz cijelog svijeta, okupljene u klubove i nacionalne saveze, slale su svoje poruke podrške video materijalom na stranice glavnog međunarodnog organizatora. 

   Proslava uključuje besplatnu uvodnu školu golfa za sve zainteresirane dame svih dobnih skupina i zabavni turnir za golferice. Očekujemo 30-tak sudionica golf turnira, a što nas naročito veseli je veći broj zainteresiranih dama za školu golfa, puno novih lica u školi golfa. 

   Golferice će proslaviti svoj dan, a svima nam je zajednička želja upoznati što više dama svih dobnih skupina s ovim prekrasnim sportom, sportom za cijeli život, kojim se mnogi pojedinci bave rekreativno, no imamo i nešto vrlo dobrih i izvrsnih igrača i igračica.